Igyekszünk a jól bevált klímákat értékesíteni és biztosan Ön is mindent megtesz készüléke jó állapotának megőrzése érdekében, de ennek ellenére előfordulhatnak meghibásodások.

Ha ilyen meghibásodás előfordult kérjük töltse ki ezt a hibabejelentőt és megpróbáljuk orvosolni a problémát! Forduljon hozzánk bizalommal!

  Klíma szerelési áraink

  Split klíma alap szerelés: bruttó 63 500 Ft

  Tartalmazza a beltéri és kültéri egység maximum 4 méter hosszúságig történő össze-csövezését 6/10 mm-es szigetelt rézcsővel, az elektromos vezetékeket, egyszeri falátfúrást,  maximum 3 méter kábelcsatornázást, 1 db klíma kültéri egység tartót  maximum 3 méter magasságig falra szerelve, a keletkezett kondenzvíz gravitációs elvezetését és szabad elfolyását, a komplett kivitelezést, beüzemelést. A szükséges elektromos  energia biztosítása a megrendelő feladata, a rákötést elvégezzük.

  Minden egyéb más – a fenti alap szereléstől eltérő szerelési ár a helyszíni felmérést követően kerül meghatározásra és ajánlat tételre.

  Kültéri klíma leszerelése (pl. panel ház szigetelésekor): bruttó 12 700 Ft-tól

  Kültéri klíma visszaszerelése (pl. panel ház szigetelés végén)
  – régi tartó, új csavarokkal: bruttó 20 000 Ft-tól
  – új tartó, új csavarokkal: bruttó 25 000 Ft-tól

  Komplett klíma berendezés leszerelése (beltéri-kültéri): bruttó 20 000 Ft-tól

  MÁSHOL VÁSÁROLT VAGY HASZNÁLT KLÍMA BERENDEZÉS FELSZERELÉSÉT, ÁTSZERELÉSÉT, ILLETVE MÁSHOL VÁSÁROLT, VAGY MÁS CÉG ÁLTAL SZERELT KLÍMÁK JAVÍTÁSÁT, TISZTÍTÁSÁT, KARBANTARTÁSÁT NEM VÁLLALJUK!